Gå til indhold
01.12.20 • Om SheerHunt

Velkommen til! Sådan bruger du SheerHunt

Skabt af jægere. Til jægere. Velkommen til SheerHunt. Søg og udlej jagt gratis. Uanset hvor du går på jagt i Danmark, så har vi nye jagtmarker til dig.

Danmark er kendt for sine smukke landskaber og rige dyreliv, hvilket gør det til et sandt paradis for jægere. Men overraskende nok viser det sig, at en ud af fem danske jægere kun har adgang til jagt som gæst. Kort sagt: Danmark er et land af gæstejægere – hvilket går godt i tråd med det faktum, at op til en tredjedel af nye jægere aldrig fornyer deres jagtlicens. Vi tolker lidt forsigtigt her, at det er kedeligt at være jæger uden jagt. Hos Sheerhunt.dk mener vi, at danske jægere fortjener flere federe udendørsoplevelser i vores smukke danske natur. Vi er her for at ændre spillereglerne og gøre det lettere for dig at finde jagtmuligheder.

I dette blogindlæg vil vi diskutere, hvordan Sheerhunt.dk revolutionerer måden, danske jægere finder jagtmuligheder på, og hvordan vores platform arbejder for at skabe et mere inkluderende og tilgængeligt jagtfællesskab i Danmark.

Gør jagt tilgængelig for alle: Ingen grund til bekymring
Sheerhunt.dk er en jagtudlejningsplatform, der sigter mod at give danske jægere nem adgang til jagtmuligheder i hele landet. Vi ved, at det kan være en udfordring at finde et passende jagtområde, men med vores platform er dette ikke længere en bekymring. Sheerhunt.dk er en brugervenlig platform designet til at forbinde jægere med jordejere, der ønsker at leje deres jord ud til jagtformål. Så let som en leg kan du finde det perfekte jagtområde hos udlejer.

Støtter både nye og erfarne jægere: En platform for alle
Hos Sheerhunt.dk anerkender vi, at ikke alle jægere er ens, og vi tager højde for både nyjægere og erfarne jægere. Vores platform indeholder omfattende information om de tilgængelige jagtområder, herunder hvilken type vildt der findes, jagtsæsoner og eventuelle specifikke regler eller forskrifter, der gælder. Dette sikrer, at selv nybegyndere kan finde passende jagtmuligheder og begive sig ud på et mindeværdigt udendørseventyr. HUsk altid at tjekke gælden jagttider hos Danmarks Jægerforbund her.

Skaber et fællesskab af jægere og jordejere: Styrken ligger i Sammenholdet
Sheerhunt.dk er mere end blot en platform til at finde jagtmuligheder; det er også et fællesskab, hvor jægere og jordejere kan mødes, dele erfaringer og lære af hinanden. Ved at skabe et støttende miljø håber vi at opmuntre flere danske jægere til at forfølge deres passion og i sidste ende forny deres jagtlicenser. Sammen står vi stærkere og kan gøre jagtoplevelsen bedre for alle.

Fremmer bæredygtig jagtpraksis: Vi tager ansvar for naturen
Hos Sheerhunt.dk mener vi, at jagt skal udføres ansvarligt og bæredygtigt. Det er kun den rigtige brug af naturen, der gør jagten ansvarlig. Vores platform fremmer etisk jagtpraksis ved at give jægere information om vildtforvaltning og bevaringsindsats. Vi opfordrer også jordejere til at adoptere bæredygtige jordforvaltningspraksis, der gavner både miljøet og vildtbestandene. Ved at tage ansvar for naturen i fællesskab sikrer vi, at kommende generationer også kan nyde de smukke naturoplevelser, som jagten har at byde på.

Oplev forskellen: Tilmeld dig Sheerhunt.dk i dag
Danmarks jagtpotentiale har hidtil været uudnyttet, og mange jægere har følt sig begrænsede af manglen på tilgængelige jagtmuligheder. Sheerhunt.dk er dedikeret til at ændre dette ved at forbinde jægere med jordejere, tilbyde værdifuld information og skabe et støttende fællesskab. Ved at gøre dette håber vi at bane vejen for en ny æra af jagt i Danmark, hvor alle jægere kan nyde de smukke udendørsoplevelser, som naturen har at tilbyde.

Vi ved, at jagt er en passion for mange danske jægere, og vi vil gøre det nemt og enkelt for dig at finde de bedste jagtmuligheder. Ved at tilmelde dig Sheerhunt.dk får du adgang til et væld af jagtoplevelser og bliver en del af et stærkt fællesskab. Vi vil være jagtens Airbnb, hvor man frit kan leje eller udleje jagt. Vi mener, at alle skal have adgang til fed jagt. Bliv en del af vores mission om at revolutionere den danske jagtscene og oplev forskellen for dig selv ved at tilmelde dig Sheerhunt.dk i dag.

Så opret dig i dag og kom med på rejsen!

Velkommen til SheerHunt

Ved at vælge Accepter og fortsæt accepterer jeg
Sheerhunts privatlivspolitk.

SheerHunt sender dig medlemstilbud, inspiration & reklamemails. Du kan til hver en tid afmelde dem under dine kontoindstillinger.

Velkommen til SheerHunt